profile picture

Annemarie Werner

Reisadviseur Amsterdam

Bent u op zoek naar uw eigen reisadviseur, die er voor u is 7 dagen per week...... Dan bent u bij mij bij het juiste adres!

Mijn naam is Annemarie Werner en na ruim 13 jaar met veel enthousiasme op het reisbureau gewerkt te hebben, heb ik in 2012 de stap...

Bent u op zoek naar uw eigen reisadviseur, die er voor u is 7 dagen per week...... Dan bent u bij mij bij het juiste adres!

Mijn naam is Annemarie Werner en na ruim 13 jaar met veel enthousiasme op het reisbureau gewerkt te hebben, heb ik in 2012 de stap genomen om als zelfstandig reisadviseur te gaan werken via Travel Counsellors.

Specialisme:
Na 3 jaar in Griekenland gewoond en gewerkt te hebben, en natuurlijk veel gereisd te hebben binnen Griekenland, is Griekenland mijn specialisme. Bent op u zoek naar een bijzondere bestemming binnen Griekenland of op zoek naar het echte Griekenland. Dan bent u bij mij bij het juiste adres.

Natuurlijk kunt u bij mij ook voor vele andere bestemmingen terecht, door mijn eigen reiservaring. Dus ook voor o.a. Canada, Alaska, Bali, Hong Kong, New York, Canarische Eilanden, stedentrips en nog veel meer bestemmingen, een reis op maat gemaakt of een zakenreis en alle extra's die bij een reis horen, kunt u bij mij terecht.

Ik beschik over een uitgebreid aanbod. Als het bij het reisbureau qua aanbod ophoudt, gaat dat aanbod bij mij verder.

Dus bent u op zoek naar een persoonlijke reisadviseur, die met veel enthousiasme, deskundigheid en liefde voor het vak, de reis voor u uitzoekt en boekt, die helemaal bij u past. Bel of e-mail mij dan!

Annemarie Werner

annemarie.werner@travelcounsellors.nl
06-49133315

Neem contact met mij op

Wat uw vakantiewensen ook zijn, ik ben er om u te helpen. U kunt contact met mij opnemen via onderstaande mogelijkheden:

bel

bel me

­0­20-2231999­

Bericht

Stuur mij uw wensen en ik doe mijn uiterste best om u te helpen.

Vul hier uw voornaam in
Vul hier uw achternaam in
Vul hier uw telefoonnummer in
U dient een bericht in te vullen

Luxe Griekenland vanaf €1010

7 nachten in een 2 persoonskamer op basis van logies/ontbijt inclusief vluchten

Bon Bini Curaçao vanaf €1150

7 nachten verblijf op basis van logies in het Santa Barbara Beach & Golf Resort, Inclusief vlucht.

Veelzijdig Ibiza vanaf €899

7 nachten in een 2 pers. luxe kamer op basis van logies en ontbijt.

Cruise rond Hawaii en Tahiti vanaf €2399

Geniet tijdens deze cruise van de kleuren, muziek en kostuums uit Polynesië

Venetië vanaf €674

Aruba vanaf €1067

Palm Beach is een populaire badplaats, vooral geliefd vanwege de mooie witte zandstranden en de azuurblauwe zee. Palm Beach is een gezellige populaire badplaats waar veel te beleven is, maar ook genoten kan worden van de rustige uitstraling van de kalme zee en een prachtige zonsondergang.