Leisure

Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Een tevreden klant komt graag terug bij Reisbureau het Zand Travel Counsellor Jacqueline Gruters”: deze slagzin is mij op het lijf geschreven.

Welkom,
Mijn naam is Jacqueline Gruters en ik werk al 20 jaar in de leukste branche; de reisbranche. Ik ben begonnen als reisbureaumedewerkster en daarna als Office-manager. De laatste jaren heb ik met veel plezier als reisconsulente gewerkt maar echt voor mijzelf beginnen is altijd een droom geweest. Dit is nu gerealiseerd en is Reisbureau het Zand een feit!

Door mijn jarenlange ervaring en kennis in de reiswereld kan ik u datgene bieden wat u van mij mag verwachten: Goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig, betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel, klantvriendelijk en klantgericht.

Want of het nu gaat om uw onvergetelijke vakantie, zakenreis, groepsreis, eigenvervoersreis, cruise, rondreis, verzekeringen (Mondial Assistance) of visumbemiddeling, bij mij bent u aan het juiste adres.

Niet meer hoeven wachten bij het reisbureau, uw reis uitzoeken en bespreken in een vertrouwde omgeving en wanneer het u uitkomt! Geen parkeerkosten en haastig advies. Voor deze service bereken ik niets extra’s!

Travel Counsellors is aangesloten bij de ANVR en SGR welke kwaliteit waarborgt.

In de loop van de tijd heb ik door studiereizen, presentaties en vakanties veel expertise opgebouwd welke ik graag bij het samenstellen van uw reis met u deel.

Kortom u krijgt wat u verdient: persoonlijke service en aandacht.
Want voor mij telt: uw reis is mijn passie!

Ik hoop u hiermee enthousiast te hebben gemaakt en zie uw telefoontje of email heel graag tegemoet, dit alles uiteraard geheel vrijblijvend.

Met vriendelijke groeten,
“Reisbureau het Zand”

Uw persoonlijke Travel Counsellor Jacqueline Gruters
jacqueline@travelcounsellors.nl

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Travel Counsellor kan ik uw reis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande reis bespreekbaar kunnen maken:

BEL MIJ

030-6371813 / 06-42494817

Social Media

STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw reis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 030-6371813 / 06-42494817

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven