Leisure

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Stedentrips, zonvakanties, verre reizen, rondreizen binnen en buiten Europa, actieve reizen, wintersport, cruises…..ongeacht waar u naartoe wilt en of u nu op zoek bent naar een groepsreis of een individuele reis op maat, bij mij bent u aan het juiste adres.

Mijn naam is Laura Smit-Westendorp en ik werk al verschillende jaren met veel plezier in de reiswereld. In deze periode heb ik al heel wat bestemmingen mogen bezoeken en ervaringen opgedaan. Van een aantal bestemmingen die ik bezocht heb kunt u hier mijn reisverslag lezen maar uiteraard kunt u ook voor andere bestemmingen bij mij terecht. Sinds augustus 2010 heb ik mij als zelfstandig en onafhankelijke reisadviseur aangesloten bij Travel Counsellors, zodat ik mijn klanten nog beter en gerichter van reisadvies kan voorzien.

Evenals bij ieder ander reisbureau kunnen bij mij alle reizen van zowel grote touroperators als specialistische reisondernemingen in binnen en buitenland worden geboekt. Daarnaast heb ik als Travel Counsellor vele contacten over de hele wereld zodat ik al uw wensen kan samenvoegen tot een geweldige reis. Om uw reis helemaal compleet te maken regel ik ook andere dingen zoals o.a. autohuur, transfers, overnachtinghotels, verzekeringen, vreemde valuta en visa. En dit alles zonder dat u er extra voor hoeft te betalen!

Vanaf nu geen wachttijden meer op het reisbureau of urenlang zoeken op het internet. Ik ben beschikbaar op tijdstippen dat het u het beste schikt, 7 dagen per week dus ook in de avonduren en in het weekend, desgewenst kom ik zelfs op afspraak bij u langs om u van reisadvies te voorzien of u komt bij mij langs zodat we uw wensen rustig kunnen bespreken. U kunt van mij een persoonlijke service en advies verwachten zonder een cent meer te betalen dan bij ieder ander reisbureau of op internet! Klantvriendelijkheid, dienstverlening en de juiste prijs/kwaliteitverhouding staan bij mij erg hoog in het vaandel.Uiteraard is Travel Counsellors Nederland aangesloten bij het ANVR, SGR en calamiteitenfonds, dus u hoeft niet bang te zijn voor vervelende situaties.

Mocht u op zoek zijn naar een bijzondere vakantie, neem gerust en geheel vrijblijvend contact met me op via de telefoon of mail en ik help u graag verder!

Uw persoonlijke Travel Counsellor
Laura Smit-Westendorp
laura@travelcounsellors.nl

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Travel Counsellor kan ik uw reis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande reis bespreekbaar kunnen maken:

BEL MIJ

0321-848980 / 06-27275114

Social Media

STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw reis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0321-848980 / 06-27275114

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven