Leisure

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Reisbureau Amsterdam / Diemen

Welkom op mijn site. Reizen is één van mijn grootste passies.
Reizen voor mij dé manier om andere culturen te leren kennen.
Tijdens fantastische reizen heb ik o.a. mogen zwemmen met dolfijnen op Curacao en gedoken op Bonaire, heerlijk gerelaxed op de parelwitte stranden van Aruba, Suriname met haar kleurrijke cultuur bezocht, rondgereisd en salsa gedanst op Cuba, studiereizen gemaakt in Westen Amerika en o.a. San Francisco, Philadelphia en Las Vegas bezocht, geshopt in Miami, in Egypte neergedaald in de piramides, gereisd in Zuid Afrika en o.a. de Townships, Robbeneiland waar Nelson Mandela gevangen zat en het huis waar hij heeft gewoond bezocht. Gamedrives in Kenia en gegeten met de Stammen Samburu en Masai's. The lady of Liberty beklommen in New York. Jungletochten gemaakt en in hutten met daarbuiten brullende apen geslapen en van prachtige sunset genoten in Costa Rica.Ik heb ook mooie en dierbare herinneringen aan mijn vele reizen in Europa.
Sinds 1990 werk ik in de reisbranche. En nu als uw persoonlijke Travel Counsellor wil ik u graag vertellen dat u bij mij terecht kunt voor: luxevakanties, strandvakanties, cruises, autovakanties, duikvakanties, actieve vakanties, jongeren reizen, groepsreizen, singlevakanties én uw zakenreizen. Maar ook een weekendje weg in Europa (stedentrip, vlieg, auto, bus of treinreis) of lekker dichtbij in Nederland bent u bij mij aan het juiste adres. Voor losse hotelovernachting, Autohuur, Reis en annuleringsverzekering of uw visa, ik kan het allemaal voor u verzorgen. Zorgvuldig en professioneel met een ongekende 24/7 service, is mijn streven u een mooie droomvakantie te helpen beleven!

Ik ben erg enthousiast en verheug me op uw aanvragen! Aarzel dus niet...maak uw reiswensen aan mij kenbaar.
Ik ben per e-mail of telefonisch bereikbaar overdag en 's avonds. Desgewenst kom ik graag persoonlijk bij u langs thuis of op kantoor om uw reis te bespreken.

Trots te vertellen is dat wij in 2012 Travel Counsellors maar liefst 3 Zoover Awards hebben gewonnen voor
Beste Reisbureau (ook in 2013), Populairste Reisbureau en dé hoogste score van alle award winnaars!
Travel Counsellors is aangesloten bij SGR, ANVR, Calamiteitenfonds én IATA.

Mijn bezoekadres op afspraak is:
Apollo Building,Herikerbergweg 1-35
1101 CN Amsterdam
Tel. 020-6955233 of mobiel 06-12884349
e. margarita@travelcounsellors.nl
i. www.travelcounsellors.nl/margarita
U kunt mij volgen op facepage Ruthline Margarita en op twitter RuthlineM

Signature

NEEM CONTACT OP


Als Travel Counsellor kan ik uw reis tot in de puntjes verzorgen. Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij uw aanstaande reis bespreekbaar kunnen maken:

BEL MIJ

020-6955233

Social Media

STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw wensen en eisen betreffende uw reis kenbaar en ik zal u voor zover mogelijk hierin voorzien.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 020-6955233

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven