Ruthline Marg...
  • Ruthline Margarita
    gevestigd in Diemen
    Bezoek mijn website

  • 020-6955233

  • Live Chat

  • Stuur een bericht

Ruthline Margarita


Ruthline Margarita

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Reisbureau Amsterdam / Diemen

Welkom op mijn site. Reizen is één van mijn grootste passies. Reizen is voor mij dé manier om andere culturen te leren kennen...
Tijdens fantastische reizen heb ik o.a. mogen zwemmen met dolfijnen op Curacao, gedoken op Bonaire, heerlijk gerelaxed op de parelwitte stranden van Aruba, Suriname met haar kleurrijke cultuur bezocht, rondgereisd en salsa gedanst op Cuba, reizen gemaakt in Amerika, San Francisco, Philadelphia en Las Vegas bezocht, The lady of Liberty beklommen in New York, geshopt in Miami, in Egypte neergedaald in de piramides, Z. Afrika o.a. de townships, Robbeneiland en het huis van Nelson Mandela bezocht. Gamedrives in Kenia en gegeten met de stammen Samburu en Masai's. Jungletochten gemaakt en in hutten geslapen en van prachtige sunsets en genoten in Costa Rica. En natuurlijk heb ik zeer dierbare herinneringen aan reizen in Europa.

Sinds 1990 werk ik in de reisbranche en als uw persoonlijke Travel Counsellor wil ik u graag vertellen dat u bij mij terecht kunt voor: luxevakanties, strandvakanties, cruises, autovakanties, duikvakanties, actieve vakanties, jongeren reizen, groepsreizen, singlevakanties én uw zakenreizen. Dus ook voor een weekendje weg in Europa (stedentrip, vlieg, auto, bus of treinreis) of lekker dichtbij in Nederland bent u bij mij aan het juiste adres. Voor losse hotelovernachting, Autohuur, Reis en annuleringsverzekering en of uw visa, ik kan het allemaal voor u verzorgen. Zorgvuldig en professioneel en met een ongekende 24/7 service is mijn streven, u een mooie, onvergetelijke droomvakantie te helpen ervaren!

Ik ben enthousiast en verheug me op uw aanvragen! Aarzel dus niet, maak uw reiswensen aan mij kenbaar.
Ik ben per e-mail of telefonisch bereikbaar overdag en 's avonds. Eventueel kom ik graag persoonlijk bij u langs, thuis of op kantoor om met u uw reis/vakantie te bespreken en te boeken.

Travel Counsellors, With us...it's personal!
Trots te vertellen is dat in 2012 wij maar liefst 3 Zoover Awards hebben gewonnen;
Beste en Populairste Reisbureau en dé hoogste score van alle award winnaars. In 2013 award voor de beste reisaanbieder van Nederland.

Travel Counsellors is lid van de SGR, ANVR, Calamiteitenfonds en IATA.

Wilt u liever naar mij toekomen, bezoekadres op afspraak is:
Apollo Building, Herikerbergweg 1-35
1101 CN Amsterdam
T. 020-6955233 of m. 06-12884349
E. margarita@travelcounsellors.nl
I. www.travelcounsellors.nl/margarita
En kunt u mij volgen op fanpage Ruthline Margarita en op twitter RuthlineM

Signature

STUUR MIJ EEN BERICHT


Maak uw reiswensen en ideeën kenbaar, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact op met mij op , zodat ik u het perfecte voorstel kan aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

BEL MIJ 020-6955233

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven