WE LEREN U PERSOONLIJK KENNEN


U bent uniek. Dus waarom zou u genoegen nemen met een kant-en-klare pakketreis? Uw persoonlijke Travel Counsellor kan speciaal voor u de vakantie van uw dromen samenstellen. Alles wordt verzorgd, tot in de kleinste details. Dat betekent geen gedoe of stress voor u. Het enige wat u hoeft te doen, is uw koffers inpakken. Vind dus snel uw Travel Counsellor en laat de rest maar aan ons over!

BESTEMMINGEN ONTDEKKEN  

TRAVEL COUNSELLORS MAAKT HET VERSCHIL


Een vakantie betekent voor een iedereen wat anders. Van een safari in Afrika tot een duikvakantie in Azië. Een ontbijtje in New York, cocktails op een cruiseschip of een biertje op de camping. Bij Travel Counsellors kunt u beschikken over uw eigen “personal shopper” voor reizen! Een expert die u echt leert kennen en alles voor u kan regelen, precies zoals u het wilt. Laat uw Travel Counsellor alle details voor u regelen, zodat u alleen maar hoeft te genieten…

Waarom bij ons boeken


Voor u op maat gemaakt

Elke reis is met zorg samengesteld.

Specialisten in reizen

Onze Travel Counsellors zijn de beste die er zijn en hebben gemiddeld 20 jaar ervaring in de reisbranche.

Financiële bescherming

Travel Counsellors is een financieel stabiele organisatie en is lid van IATA en de ANVR en is deelnemer bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor uw betaalde reissom financieel gewaarborgd is.

Onafhankelijk

Travel Counsellors is onafhankelijk van derden, zodat wij voor u de meest geschikte reis kunnen samenstellen.

Altijd beschikbaar

Uw persoonlijke Travel Counsellor staat 24/7 tot uw beschikking op een tijdstip wanneer het u schikt.

Tevreden klanten

Travel Counsellors scoort 96% op klanttevredenheid wat ontzettend hoog is. Tevens is Travel Counsellors door de consument verkozen tot de beste reisaanbieder van Nederland in 2013.

HET IS SIMPEL


Vind uw Travel Counsellor…

…en maak uw wensen kenbaar zodat uw reisexpert u beter leert kennen en weet wat u zoekt.

Relax...

...terwijl uw Travel Counsellor hard werkt om uw droomreis samen te stellen

Als het perfect is…

…boekt u die droomreis die helemaal afgestemd is op uw wensen en ideeën

Is dit niet de beste en meest ontspannen manier om uw vakantie te boeken?

Klantbeoordelingen


Aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om u het meest exceptionele aan te bieden. Kijkt u eens naar onze recente selectie – mocht deze selectie niet aan uw wensen voldoen, neemt u dan contact met ons op, zodat wij u een passend voorstel kunnen aanbieden, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

Terug Naar Boven