7 nachten Viking Saga’s

Cruise 7 nachten Noorwegen vanaf €1.349 p.p.

Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Geen gesjouw met koffers, files of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen.

Cruises naar Noorwegen met gemakkelijk vertrek uit Nederland combineren zelden verkende plaatsen met grotere havens. Met trots worden de buitenaardse schoonheid van de Noorse Fjorden, steile watervallen en charmante dorpjes tentoongesteld. Boven de noordpoolcirkel vind je de ongerepte, winderige schoonheid van Honningsvag en de Noordkaap. Wandel naar het puntje van de Preikestolen net buiten Stavanger voor een adembenemend uitzicht. Breng een dag door in de mooiste stad van Noorwegen, Alesund. Het kan allemaal tijdens een cruise naar Noorwegen.

Boek voor 31 januari 2023 een Noorwegen 2023 cruise en ontvang de volgende extra’s inclusief:

• Have it ALL pakket: drankjes, WIFI, $100 tot $300,- p.p. excursietegoed en specialiteitendiner(s)

PLUS: Gratis upgrade van buitenhut naar balkonhut

PLUS: Tot $400,- boordtegoed per hut

Cruise 7 nachten Noorwegen met schip de Rotterdam vanaf €1.349 p.p. (binnenhut). Vertrek 27 mei 2023. Gratis van buitenhut naar balkonhut vanaf €1.714,- p.p.

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen. • Exacte havens kunnen per datum verschillen. • Have it ALL+ aanbiedingen incl. extra boordtegoed eindigen 31 januari 2023.

Cruise 7 nachten Noorwegen vanaf €1.349 p.p.

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.