Actief & Strand in Calabrië

8 dagen vanaf €695 p.p. excl. vlucht

Vanaf

€695

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT16AUG3

Vertrekdatum: 23/10/2019

Tijdens deze combinatiereis naar Calabrië maken je kennis met de verschillende gezichten van Calabrië. De eerste 3 nachten verblijf je in een agriturismo in de bergen van het Nationaal Park Il Pollino. Het verblijf daar is inclusief een welkomstdiner en een spannende activiteit in de natuur. Aansluitend verblijf je 4 nachten in een gezellige B&B in het oude centrum van kustplaats Tropea. Hier is een bijzondere boottocht of wandel-/fietsexcursie inbegrepen in het verblijf.

Een reis naar Calabrië, gelegen in het uiterste zuidwesten van Italië (de teen van de Italiaanse laars), biedt voor ieder wat wils. De langgerekte streek grenst aan de Tyrreense en de Ionische Zee en heeft een geschiedenis en cultuur die 3.000 jaar teruggaan. Tijdens je vakantie in Calabrië kun je genieten van de typische Calabrese sfeer. Het zal een reis zijn door de geschiedenis vol met prachtige natuur en ongewone gebruiken. Zelfs de meest bereisde toerist komt in Calabrië aan zijn trekken.

Het noorden van Calabrië bestaat voornamelijk uit heuvelachtig en bergachtig landschap, afgewisseld met open vlaktes, beboste hellingen, bergplateaus en rivierdalen. Aan de noordkant wordt Calabrië op een natuurlijke manier begrensd door het enorme Pollino Massief. Het massief is de kern van het gelijknamige nationale park en biedt volop gelegenheid voor wandel- en fietstochten in een ongerepte natuur.

Aan de Tyrreense kust van Calabrië liggen Tropea en Capo Vaticano. Dit gebied wordt ook wel "de kust der goden" genoemd vanwege de schoonheid van het landschap en het magnifieke uitzicht. De zon kun je onder zien gaan achter de vulkaan Stromboli. Bij helder weer zijn de Eolische eilanden, en zelfs Sicilië, te zien.
Dit deel van Calabrië is bij Italianen erg geliefd om de mooie stranden. In de maanden juli en augustus is er volop vertier. In het voor- en naseizoen is het een oase van rust waar je kunt genieten van de prachtige stranden!

Wat is inbegrepen

• 7 overnachtingen in agriturismo/B&B incl. ontbijt : Agriturismo Laino + B&B Donnacciccina • 7 dagen autohuur Tarief is altijd Full-Inclusive. • 1x diner (excl. dranken) • 1x bijzondere boottocht óf wandel-/fietsexcursie | Niet inbegrepen: • Vlucht • Op locatie te betalen extra’s (bijv. toeristenbelasting)


8 dagen vanaf €695 p.p. excl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven