Actief in de Oostenrijkse Alpen

1 week vanaf €1649 per appartement

Vanaf

€1649

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT5JUL3

Vertrekdatum: 10/08/2019

Op Landal Resort Maria Alm valt veel te beleven! Midden tussen de Salzburger Alpen ligt dit exclusieve vakantiepark. Aan ieder detail is gedacht. Ervaar de typisch Oostenrijkse sfeer, het natuurlijke dorpse karakter en beleef een ongeëvenaarde vakantie.

Op het park zijn er veel mogelijkheden voor een actieve vakantie. Geniet van de zuivere berglucht tijdens een wandeling of fietstocht door de streek Hochkönig. Een goed doordacht vrijetijdsprogramma van het Fun & Entertainment-team en vele andere aangeboden activiteiten voor alle leeftijdsgroepen maken van deze vakantie een unieke belevenis.

Omgeving
Kies uit een breed scala aan excursies in de omgeving voor elke vakantiedag de juiste activiteit, bijvoorbeeld een dagje in het zwemparadijs Sommerstein, een partijtje golf op de Urslautalplatz of een rondje klimplezier in de Walseilgarten in Natrun. Ook een echte aanrader is Mozartstad Salzburg met veel musea.

HochKönig Card
Met de Hochkönig Card beleeft u talloze avonturen voor een lagere prijs. Een cadeau met een echte meerwaarde dus, want met deze kaart geniet je gedurende je gehele verblijf van vele kortingen en gratis vakantieaanbiedingen in de regio Hochkönig. Je ontvangt de Hochkönig Card bij aankomst op het park gratis bij de receptie.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 7 nachten in een 4-6 persoonsappartement type 4-6L in Landal Resort Maria Alm o.b.v. logies • Prive infraroodsauna (2-persoonskamer • Bedlinnen inclusief opmaakservice • Gratis Hochkönig card


1 week vanaf €1649 per appartement


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven