Alaska cruise

Cruise 11 nachten Alaska vanaf €1.979 p.p.

Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Daarom juist nu een cruise met Holland America Line naar Alaska!

Al sinds 1947 laat Holland America Line haar gasten de wonderen van Alaska zien – zelfs nog voor dit een officiële Amerikaanse staat was. De ervaring, expertise én kennis is ongeëvenaard: zo zie en ervaar je het authentieke en woeste Alaska van je dromen. De rederij heeft het grootste aanbod aan cruises naar Glacier Bay National Park & Preserve. Een Alaska cruise is perfect te combineren met een landprogramma naar o.a. het Denali National Park waar Holland America Line haar eigen resort heeft zodat je in stijl en comfort de binnenlanden van Alaska kunt ontdekken.

Boek voor 31 januari 2023 een Alaska 2023 cruise (tourcode D6) en ontvang de volgende extra’s inclusief:

• Have it ALL pakket: drankjes, WIFI, $100 tot $300,- p.p. excursietegoed en specialiteitendiner(s)

PLUS: Gratis upgrade van buitenhut naar balkonhut

PLUS: Tot $400,- boordtegoed per hut

Cruisetour 11 nachten Alaska incl. 2 nachten Denali National Park binnenhut vanaf €1979 p.p. Met vertrek op 18 mei 2023 vaar je met het schip Noordam. Buitenhut = gratis upgrade naar balkonhut vanaf €2659,- p.p.

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen. • Exacte havens kunnen per datum verschillen. • Have it ALL+ aanbiedingen incl. extra boordtegoed eindigen 31 januari 2023.

Cruise 11 nachten Alaska vanaf €1.979 p.p.

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.