All Inclusive Belek

6 dagen Turkije vanaf €882 p.p.

Vanaf

€882

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLTApril15

Vertrekdatum: 28/05/2022

Genieten van rust en schoonheid van een natuurrijke omgeving en een prachtig uitzicht over de Bezgot rivier? Dit kan bij het Titanic Deluxe Golf Belek hotel! Ga met de boot naar een heerlijk privéstrand of vermaak je in de 3 buitenbaden met glijbanen.

Vlieg met TUI fly naar het zonnige Turkije en dan wel naar Antalya waar je opgehaald wordt en naar Titanic Deluxe Golf Belek wordt gebracht. Verblijf 6 dagen in dit all inclusive resort met een prachtige ligging aan de Bezgot Rivier waarover je met een boot naar het privéstrand kunt. Er is een ruime keuze aan restaurants en bars, zwembaden en entertainment. Ultiem genieten dus!

Wat is inbegrepen

• Verblijf 5 nachten in een 2 persoonskamer op basis van all inclusive • Retourvlucht Rotterdam – Antalya met TUI fly op basis van Economy Class • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


6 dagen Turkije vanaf €882 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven