All inclusive Marsa Alam

1 week vanaf €734 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€734

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT28DEC1

Vertrekdatum: 04/05/2019

Het Three Corners Sea Beach Resort is ideaal gelegen op slechts 5 km van Marsa Alam International Airport en Port Ghalib. Geopend in december 2005, biedt Port Ghalib Marina faciliteiten voor een 1000-tal boten. Port Ghalib wil uitgroeien tot dé jachthaven van het Midden-Oosten. De Marina biedt eveneens mooie uitzichten op de stranden en een prachtige wandelboulevard met veel winkels, restaurants en bars.

Vanuit het resort kijkje direct uit op de open zee en een groot strand, uitermate geschikt om met het hele gezin plezier te hebben.
Naast het uitgestrekte strand is de nieuwste attractie het Waterpark, dat veel opwinding belooft, zowel voor peuters als voor hun ouders en zelfs grootouders.

Vakantie in Marsa Alam betekent het leven aan de goede kant nemen, in een mooi strandhotel, ontspannen in de volgroeide subtropische tuinen met een prachtig zwembad en uitzicht op zee.

De beide gebouwen, slechts één verdieping hoog, omcirkelen het grote zwembad. Het hele decor is een grote tuin – met palmen, weelderige struiken en overal bloemen – waarin het restaurant, de bars en andere voorzieningen verspreid liggen. Vanaf de grote terrassen, volledig ingericht met ligbedden, parasols en handdoeken (alles gratis), geniet je van een prachtig uitzicht over de Rode Zee.

Naast de zwembaden heeft het Three Corners Sea Beach Resort een eigen uitgestrekt privéstrand aan de Rode Zee, compleet met gratis ligbedden, een strandbar en een duikcentrum. Duik- en snorkeluitrusting kan worden gehuurd in het duikcentrum. Cursussen en excursies zijn ook beschikbaar.

De aanlegsteiger loopt ongeveer 60 meter over het koraalrif tot waar het diepe water en het rif beginnen. Hier kun je heerlijk slenteren en naar alle prachtige koralen en vissen kijken of er ‘s nachts wegdromen onder een prachtige sterrenhemel. Het is er ook gemakkelijk om te gaan snorkelen: er is een directe toegang tot het rif en zijn rijke zeeleven.

Het strand van het Three Corners Sea Beach Resort is een uitgebreid, zandstrand, waar je gemakkelijk je favoriete ligbed (en parasol) kunt vinden om voluit te genieten van de Egyptische zon. Op het strand is ook een strandbar, waar een selectie dranken wordt geserveerd.

Kinderen worden ook goed verzorgd. Voor hen is er de “Trixie Kids Club” met ‘s ochtend en ’s middags ontspanning en spelletjes, plus het zwembad met twee ondiepe peuterbaden en een waterglijbaan. Er zijn eveneens veilige speelplaatsen en een compleet activiteitenprogramma. Binnen is alles evenzeer goed uitgerust voor de jonge gasten, zoals een clubhuis met allerlei speelgoed en spelletjes.

Wat is inbegrepen

> Retourvlucht Brussel - Marsa Alam met Brussels Airlines > 7 nachten in een tweepersoonskamer in het Three Corners Sea Beach Resort o.b.v. All-inclusive


1 week vanaf €734 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven