Allsun Hotel Bella Paguera Mallorca

8 dagen vanaf €468 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€468

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NEJS18DEC1

Vertrekdatum: 02/04/2019

Het ruime hotel op een toplocatie behoort tot de mooiste vakantieverblijven van Mallorca. Dit hotel is ideaal voor singles en koppels die van een welverdiende vakantie willen genieten in een luxe omgeving. Op ca. 150 meter vind je het fraaie zandstrand Playa Tora en op ca. 150 m het centrum van Paguera.

In de winter van 2017/2018 is het hotel volledig gerenoveerd en uitgebreid. Er zijn op de bovenste etages nieuwe superiorkamers gebouwd en deze beschikken over schitterende panoramische uitzichten. Het dakterras met skybar en chill-out-gedeelte biedt een betoverend uitzicht over de gehele baai. Het hotel wordt verder gekenmerkt door een de ruime wellnessoase van ca. 350m² in Balinese stijl. Geniet hier in alle rust van een van de massages of cosmetische behandelingen. Daarnaast is er voor de sportieve gasten een professioneel fitnesscenter (ca. 250 m²) waar je fitnesslessen kan volgen zoals Body Fit, Zumba en nog veel meer.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht vanaf Düsseldorf- Palma de Mallorca • Bustransfer • Verblijf 7 nachten in een tweepersoonskamer in Allsun Hotel Bella Paguera op basis van halfpension


8 dagen vanaf €468 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven