Alltoura Hotel Ca´n Picafort Palace

8 dagen vanaf €466 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€466

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NEJS18DEC2

Vertrekdatum: 06/05/2019

Populair familiehotel uitermate geschikt voor vakantie in clubsfeer op Mallorca. Gelegen in een groene omgeving op ca. 300 m van het centrum van Ca'n Picafort en op ca. 500 m van het kilometerslange zandstrand van Ca´n Picafort.

Het hotel beschikt over studio´s en over ruime 2- of 3-kamerappartement. De 3-kamerappartementen kunnen tot 6 personen huisvesten. Alle eenheden zijn in de winter van 2017/2018 gerenoveerd. Verder zijn er voldoende faciliteiten voor zowel jong als oud om te genieten van een fijne vakantie. Denk hierbij aan animatie in 3 leeftijdsgroepen 6x per week bij de Kids Club alltourini, met opgeleide begeleiders . Verder zijn er voor volwassenen ook sportieve activiteiten in diverse vormen, zowel binnen als buiten en ook avondanimatie. Voor ieder wat wils.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht vanaf Düsseldorf- Palma de Mallorca • Bustransfer • Verblijf 7 nachten in een Studio in Alltoura Hotel Ca´n Picafort Palace op Mallorca op basis van all inclusive


8 dagen vanaf €466 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven