Alosta Luxury Private Villa Bali

7 nachten vanaf €1073 p.p. op basis van 2 personen

Vanaf

€1073

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT15MAR4

Vertrekdatum: 04/10/2019

De villa's bevinden zich weg van de drukte van Ubud, maar toch dichtbij genoeg om in de buurt van de bezienswaardigheden van Ubud te zijn. Als je de villa's nadert, strekt de natuurlijke schoonheid van de gebeeldhouwde, rijke groene rijstterrassen zich uit tot aan de horizon. Het uitzicht wordt nog aangenamer als je je ontspant in de privacy van je eigen zwembad!

Alosta biedt luxe accommodaties die zijn ontworpen om het Bali gevoel tot in de puntjes te voelen. Geniet vanaf het moment dat je aankomt tot je weer naar huis gaat van de rijke cultuur van Bali.

Wat is inbegrepen

• 7 nachten in een Luxury villa met 1 slaapkamer in Alosta Luxury Private Villas op basis van Logies ontbijt


7 nachten vanaf €1073 p.p. op basis van 2 personen


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven