Amerika: Best of the West

15-daagse autorondreis vanaf €1533 p.p. incl vlucht

Vanaf

€1533

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT5APR1

Vertrekdatum: 03/12/2019

Geniet gedurende deze autorondreis van de overweldigende natuur van het westen van de Verenigde Staten, maar laat je ook imponeren door de grootsheid van beroemde steden. Maak kennis met de oorspronkelijke cultuur in de diverse indianenreservaten. Daar tegenover staat de wel heel moderne cultuur in Las Vegas. Een reis vol afwisselingen die je ruimte biedt om af en toe even heerlijk uit te rusten, om daarna weer een volgende prachtige rit, wandeling of excursie te maken!

Hoogtepunten:
- Los Angeles
- Route 66
- Grand Canyon National Park
- Las Vegas
- Death Valley National Park
- Yosemite National Park
- San Francisco

Programma:
Dag 1: Amsterdam - Los Angeles
Dag 2: Los Angeles - Palm Springs (ca. 240 km)
Dag 3: Palm Springs - Phoenix/Scottsdale (ca. 430 km)
Dag 4: Phoenix/Scottsdale - Grand Canyon National Park (ca. 370 km)
Dag 5: Grand Canyon National Park - Las Vegas (ca. 445 km)
Dag 6: Las Vegas
Dag 7: Las Vegas - Death Valley National Park (ca. 225 km)
Dag 8: Death Valley National Park - Yosemite National Park (ca. 525 km)
Dag 9: Yosemite National Park - San Francisco (ca. 315 km)
Dag 10: San Francisco
Dag 11: San Francisco - Monterey/Carmel (ca. 200 km)
Dag 12: Monterey/Carmel - Ventura (ca. 430 km)
Dag 13: Ventura - Los Angeles (ca. 120 km)
Dag 14: Los Angeles – Amsterdam
Dag 15: Amsterdam

Wat is inbegrepen

- Retour vliegreis Amsterdam – Los Angeles met KLM, American Airlines of United. - Luchthavenbelasting en brandstofheffing. - 13 overnachtingen op basis van logies in goede middenklasse accommodaties - Verzorging op basis van logies. - Uitgebreide informatiemap met Nederlandstalige routebeschrijving, wegenkaarten en de hotelvouchers - Gratis ANWB Wereldreisgids naar keuze | Niet inbegrepen: - autohuur - Parkeer-, tol- en entreegelden nationale parken


15-daagse autorondreis vanaf €1533 p.p. incl vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven