Authentiek Athene

1 week vanaf €910 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€910

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT28SEP2

Vertrekdatum: 16/03/2019

De bakermat van de Westerse beschaving. Een intense, levendige stad bomvol cultuur, een adembenemend mooie metropool; Athene is al deze dingen, en nog veel meer. De Griekse hoofdstad bestaat uit oud erfgoed. Intieme tussen imposante architecturale wonderen. Oude zonovergoten stadspleinen maken plaats voor schaduwrijke zijstraten en verborgen juweeltjes. Dit is een stad die smeekt om ontdekt te worden.

Je moet natuurlijk de Acropolis bezoeken. Het wereldberoemde Parthenon kan eenvoudigweg niet genegeerd worden. Geniet van de symboliek en dompel jezelf onder in het hart van de Europese geschiedenis.

Dat smaakt naar meer, dus vergeet de Keramikos-straatmarkt niet. Je vult je hoofd (en buik) met een overvloed aan smaken, kleuren en levendige persoonlijkheden. Een ware smaak van de Atheense straatcultuur.

Het stadsleven kan intens worden, dus heerlijk ontspannen in het luxe MET34 Athens Hotel.

Keer terug naar het centrum voor een nacht vol prachtige wijnen, geweldige muziek en een stralende sfeer. In Athene is er elke dag zoveel te ontdekken!

Het MET34 Athens Hotel is een luxe hotel in Athene in de buurt van het Syntagma-plein met ruime kamers en luxe suites. Stijlvol design, hoogwaardige materialen, de nieuwste gastvrijheidstechnologie en persoonlijke service maken MET34 Athens Hotel het beste appartement in Athene voor een unieke reiservaring. Met een geweldige centrale locatie in het centrum van de stad, in een kleine geplaveide straat bij Ermou, is het luxe hotel MET34 in Athene de beste keuze voor een verblijf in Athene.

De comfortabele kamers en suites van het MET34 Athens Hotel zijn uitgerust met hoogwaardige apparatuur en de beste hoteltechnologie. De grote kamers van het hotel zijn voorzien van kingsize bedden, keukenapparatuur en marmeren badkamers.

Wat is inbegrepen

> Retourvlucht Amsterdam - Athene met Aegean Airlines > Verblijf 7 nachten in MET34 Athens hotel in een tweepersoonskamer o.b.v logies ontbijt


1 week vanaf €910 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven