Belmond Maroma Resort & Spa

1 week vanaf €2792 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€2792

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT9NOV

Vertrekdatum: 01/06/2019

Liggend in een hangmat, uitkijkend over de Caribische zee kom je in het Belmond Maroma Resort & Spa helemaal tot rust. Het Belmond Maroma Resort & Spa ligt te midden van een groene jungle naast een wit zandstrand en is een van de meest luxe hotels van Mexico.

Het Belmond Maroma Resort & Spa ligt te midden van een groene jungle naast een wit zandstrand en is een van de meest luxe hotels van Mexico. Hier kun je de dag beginnen met yoga en eindigen met een sessie in een traditionele temazcal-sauna.

Breng luie dagen door in restaurants aan zee en aan het zwembad of wandel door bloemrijke tuinen waar papegaaien en vlinders zitten. Verken de belangrijkste erfgoedsites van Mexico, duik in mysterieuze onderwatergrotten of ga winkelen in Cancun tot je erbij neervalt.

Wat is inbegrepen

> Retourvlucht Amsterdam - Cancun met TUIfly > Verblijf 7 nachten in Belmond Maroma Resort & Spa in een tweepersoonskamer o.b.v. logies


1 week vanaf €2792 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven