Betoverend Afrika

16 dagen vanaf €2499 p.p.

Vanaf

€2499

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NHT3SEP1

Vertrekdatum: 25/04/2020

In elk cliché schuilt een waarheid: Zuid-Afrika ís de wereld in één land. Wie is nu niet nieuwsgierig naar andere culturen, houdt niet van steeds wisselende natuur en landschappen en wil niet in een 4WD stappen voor een avontuurlijke safari op jacht naar de Big Five?

Het mondaine Kaapstad is bijna een week lang jullie uitvalsbasis voor een aantal prachtige verkenningstochten. Zo rijd je over de spectaculaire Chapman's Peak Drive naar Kaap de Goede Hoop. Aan de baai van Hermanus ga je op zoek naar de maritieme Big Five.

Na deze week vol afwisseling vliegen jullie door naar Johannesburg en vanuit Lydenburg nemen jullie de wereldberoemde Panorama Route. En wat dacht je van een avontuurlijke 'skywalk' over wiebelbruggen en langs de boomtoppen? Of een (optionele) quad tour vol actie? Uiteraard ga je op safari in het Krugerpark en de jonge deelnemers leren meer over het wild tijdens een 'ranger cursus'.

Het programma zit boordevol interessante, avontuurlijke en actieve uitjes. Vertederend zijn de bezoeken aan de dierenopvangcentra. Jullie eindigen in Swaziland, een landje dat vrijwel in Zuid-Afrika ligt. Je zult zien dat het erg traditioneel is met eeuwenoude gebruiken, veel natuurgebieden met wilde dieren en een bloeiende kunstnijverheid.

Comfortabel vervoer en goede hotels en Afrikaans / Nederlandssprekende reisleiding
Inclusief comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en Afrikaans/Nederlandssprekende reisleiding. Jullie overnachten in gunstig gelegen driesterren hotels met wifi en zwembad zodat er ’s middags lekker gezwommen kan worden. In elke plaats verblijf je meerdere nachten: Kaapstad, Lydenburg, Krugerpark en ten slotte midden in een natuurpark in Swaziland.

Entreegelden inclusief
De entreegelden ter waarde van circa €250 per persoon voor de belangrijkste bezienswaardigheden en excursies zijn opgenomen in de prijs, zodat je tijdens de reis voor minder onverwachte kosten komt te staan.

Wat is inbegrepen

• Internationale vluchten met KLM Amsterdam – Kaapstad en Johannesburg – Amsterdam met overstap • 20 kg ruimbagage • Binnenlandse vlucht Kaapstad – Johannesburg • Rondreis per comfortabele airconditioned bus • Overnachtingen in comfortabele hotels o.b.v. logies-ontbijt • 2 x lunch, 4 x diner • Entreegelden ter waarde van circa €250 per persoon voor de belangrijkste bezienswaardigheden en excursies


16 dagen vanaf €2499 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven