Boutique Hotel Rafael op Sardinië

1 week vanaf €1545 p.p. inclusief vlucht

Vanaf

€1545

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NZK26JUN3

Vertrekdatum: 04/08/2019

Wat begon als het vakantiehuis van Conte Rafael de Neville is nu een chique hotel geworden dat bekend staat als het Rafael Boutique Hotel. Het charmante hotel heeft een uitstekend restaurant en een geweldige locatie in de exclusieve wijk Porto Rafael. Het hotel is het enige hotel aan zee in Porto Rafael en ligt op een paar kilometer van de haven van Palau aan de noordoostkust van Sardinië.

Noord-Oost Sardinië staat bekend om haar prachtige stranden. Het landschap in Noord-Oost Sardinië is een prachtige afwisseling van grillige kustlijnen met kalkstenen rotsen, kliffen en inhammen en granieten bergketens in het binnenland, doorsneden door rivierdalen en valleien. De bekendste streek is de Costa Smeralda. Hier zul je vooral in het hoogseizoen verschillende beroemdheden tegen komen. Vooral de plaats Porto Cervo is zeer populair. Maar ook als je voor wat meer rust komt kan je hier prima terecht. Vanuit Palau heb je de mogelijkheid om verschillende excursies te maken naar het schitterende eiland La Maddalena en door de La Maddalena Archipel. Verder zijn er nog heel veel kleine dorpjes te vinden.

Wat is inbegrepen

• Retourvluvht Amsterdam – Cagliari met KLM • Verblijf 7 nachten in een tweepersoonskamer in Boutique Hotel Rafael in Palau o.b.v. logies


1 week vanaf €1545 p.p. inclusief vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven