Boutiquehotel Hoi An

Vanaf €73 p.p. per nacht o.b.v. logies-ontbijt

Vanaf

€73

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT15FEB5

Vertrekdatum: 21/09/2019

Geniet na een mooie rondreis door Vietnam van een paar dagen verlenging in Hoi An. Ontdek het rijke erfgoed van Hoi An in Boutique Hoi An Resort. Ontdek authentieke vietnamese keuken en gastvrijheid, ontspan het zwembad omringd door de rijke tropische tuinen of relax van een massage in de spa van het hotel. De villa's liggen op het strand en kijken uit over de zee met grote terrassen voor ultieme privacy en ontspanning.

In Boutique Hoi An Resort kun je genieten van uitstekende gerechten uit de hele wereld, waaronder authentieke Vietnamese gerechten in Le Café, waar 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet wordt geserveerd en voor lunch of diner heerlijke à la carte gerechten, allemaal bereid met verse producten met een moderne presentatie en een culturele twist. De chef-koks zijn meer dan bereid om het menu aan te passen aan jouw speciale wensen en eisen. De poolbar La Piscine biedt bij het zwembad keuze uit verfrissende en gezonde drankjes en hapjes. De nieuwste toevoeging aan de strandbar, La Plage, is een goede plek om te genieten van een drankje in de namiddag of een lichte lunch of snack gedurende de dag. Deze bar heeft een geweldig uitzicht over de zee en het strand. Je kunt ook van je maaltijd op je kamer genieten via onze selectie op de kamer. Kies een private diner op het strand van Hoi An en eet onder de sterrenhemel.

Wat is inbegrepen

Verblijf in Boutique Hoi An Resort in een tweepersoonskamer o.b.v. Logies ontbijt


Vanaf €73 p.p. per nacht o.b.v. logies-ontbijt


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven