Busreis Opera Verona en Gardameer

10 dagen vanaf €739 o.b.v. halfpension

Vanaf

€739

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT21DEC3

Vertrekdatum: 19/07/2019

In het antieke Romeinse amfitheater in Verona vindt elk jaar in de zomermaanden het operafestival plaats. Een unieke locatie waar in 2019 ook weer diverse prachtige opera’s opgevoerd zullen worden. Stap in de bus en ga mee naar Italië voor een bezoek aan Aïda en Carmen/La Traviata. Alleen vanwege de ambiance al de moeite waard!

Naast een bezoek aan de opera’s kun je genieten van diverse andere mooie excursies. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rit door de imposante Dolomieten, een bezoek aan de wereldberoemde lagunestad Venetië en een kennismaking met diverse leuke en gezellige plaatsen aan het Gardameer…? Krijgt je er al zin in? Wacht dan niet langer en neem contact op voor meer informatie.

Excursies
Bezoek aan twee operavoorstellingen
Bezoek aan Sirmione
Bustour langs de noordkant van het Gardameer
Bezoek aan o.a. Riva en Malcesine
Bezoek aan Venetië incl. boottochtje
Rondleiding Verona met gids
Natuurtocht door de Dolomieten

Wat is inbegrepen

• Vervoer per luxe bus Comfort Class , die de gehele reis bij u blijft, voorzien van video, airco en toilet • Begeleiding door uw chauffeur, tevens reisleider • Comfortabel overnachtingshotel op de heen- en terugreis in Duitsland op basis van halfpension • Verblijf in hotel Borghetti op basis van halfpension • Kamer met bad en/of douche en toilet • Welkomstdrankje • Bezoek aan twee operavoorstellingen (Aida en La Traviata of Carmen) • Koffie met gebak op de heenreis • Afscheidsbuffet in Nederland • Alle genoemde excursies


10 dagen vanaf €739 o.b.v. halfpension


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven