Busreis Zwitserland

8 dagen vanaf €749 o.b.v. halfpension

Vanaf

€749

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT21DEC4

Vertrekdatum: 24/05/2019

Ga mee naar Zwitserland en geniet van de top van Europa! Tijdens deze schitterende busreis wordt het echt genieten op grote hoogte. Vanuit Nederland ga je richting Bern, de hoofdstad van Zwitserland. Je bezoekt een kaasmakerij in Gruyère, Gstaad, Montreux en Basel en je wordt getrakteerd op een 2-tal schitterende treinritten.

Letterlijk hoogtepunt van de vakantie is een treinrit vanuit het Grindelwald naar de Jungfraujoch, het hoogste treinstation van Europa op 3454 meter. Geniet van de indrukwekkende bergtoppen en fascinerende panorama’s, ook tijdens de rit met de Golden Pass Panorama Express van Gstaad naar Montreux, gelegen aan het Meer van Genève. Eveneens een unieke ervaring!

Excursies
Bezoek aan Bern
Treinrit Grindelwald – Jungfraujoch v.v.
Kaasmakerij Gruyère incl. proeverij
Kambly Erlebniswelt incl. proeverij
Bezoek aan de Thuner See
Treinrit met de Golden Pass Panoramic Express Gstaad – Montreux
Bezoek aan Gstaad en Montreux
Bezoek aan Basel

Wat is inbegrepen

• Vervoer per luxe Comfort Class bus met video, airco en toilet • Begeleiding chauffeur/reisleider • Comfortabele overnachting op de heen- en terugreis in Frankrijk op basis van • halfpension • Verblijf in een middenklasse hotel op basis van halfpension • Kamer met bad en/of douche en toilet • Koffie met gebak op de heenreis • Afscheidsbuffet in Nederland • Alle genoemde excursies


8 dagen vanaf €749 o.b.v. halfpension


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven