Callisto Holiday Village Cyprus

1 week vanaf €1122 p.p. incl. vlucht en transfer

Vanaf

€1122

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NZK28MAY2

Vertrekdatum: 13/07/2019

Het stijlvolle 4-sterren Callisto Holiday Village met uitzicht op de Middellandse Zee heeft het sfeervolle uiterlijk van een Mediterraans dorp. Callisto Holiday Village in Ayia Napa wordt omgeven door tuinen en een lagunezwembad, en biedt zelfstandige accommodaties aan het Nissi-strand. Proef de specialiteiten uit de Cypriotische keuken in het in-house restaurant.

Ayia Napa is uitgegroeid van een klein, onbelangrijk vissersdorpje, naar één van de belangrijkste toeristische centra van Cyprus. Deze grote, langgerekte bruisende badplaats wordt gekenmerkt door de vele bars, clubs, tavernen en discotheken. Daarnaast heeft Ayia Napa de mooiste zandstranden van heel Cyprus, waar diverse watersportfaciliteiten aangeboden worden. Bijna alle stranden zijn gewaardeerd met de blauwe vlag en lopen langzaam in zee af, waardoor deze ook uitermate geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Dit alles maakt van Ayia Napa, een populaire vakantieplaats.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam - Larnaca met KLM • Privétransfer • Verblijf in een studio voor max. 3 personen in Callisto Holiday Village op basis van logies en 2-personens gebruik


1 week vanaf €1122 p.p. incl. vlucht en transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven