Casa DE Vacances Mallorca

1 week vanaf €839 incl. vlucht en transfer

Vanaf

€839

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NZK28MAY3

Vertrekdatum: 30/08/2019

Casa De Vancances een vakantiehuis voor 5 personen, ligt op slechts 500 meter van het prachtige familie-strand van Son Serra de Marina. Dit fantastische huis heeft alles te bieden voor een ontspannen vakantie.

Na een stevig ontbijt op de gemeubileerde veranda, kunt je heerlijk genieten van de mediterrane zon op het terras aan het zwembad. Met de handige buitendouche koel je lekker af en kun je het zand en zout van de huid van je afspoelen na een dagje strand.

Son Serra de Marina is ideaal voor een ontspannen vakantie met het gezin, omdat het niet overvol is en een familiale sfeer heeft. Een fijn zandstrand ligt op ongeveer 500 meter afstand. Tijdens een wandeling door het dorp leer je het rustiger Mallorca en zijn inwoners kennen. Er zijn een paar restaurants en bars met een authentieke Spaanse keuken. Bezoek ook eens de drukkere toeristische gebieden van Puerto Alcúdia of Can Picafort, leuk voor iedereen!

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam - Palma de Mallorca met Transavia • Privétransfer • Verblijf in een 4 kamer chalet op basis van logies en 2-persoons gebruik


1 week vanaf €839 incl. vlucht en transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven