Casa La Paz Costa Blanca

Vanaf €795 per villa per week

Vanaf

€795

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT16NOV4

Vertrekdatum: 12/04/2019

Casa La Paz is een luxe vrijstaande villa met privé zwembad gelegen in een rustige en groene villawijk. Je wandelt zo naar het mondaine Moraira met haar goudkleurige en kindvriendelijke zandstrand, levendige haven en centrum vol boetiekjes, uitstekende restaurants en barretjes. De supermarkt ligt op slechts 250 meter. Hier haal je dagelijks vers brood. De Boretti barbecue leent zich uitstekend om lekker buiten te kokkerellen. Plons in je eigen zwembad of geniet simpelweg van een goed boek in de royale tuin vol zitjes. Dit is onthaasten op zijn best.

Hier zal het je aan niets ontbreken. Ga maar na: uitstekende bedden, heerlijke verse bonenkoffie en kwalitatief hoogstaand tuinmeubilair. In de avond wandel je langs de sfeervol verlichtte boulevard van Moraira, genieten met een hoofdletter G.

Moraira is een prettig dorp met mooie jachthaven, fijne restaurants en loungeplekken en een heel mooi zandstrand met restaurant en verhuur van ligbedden. In de goede restaurants serveert men niet alleen vis, tapas en paëlla, maar je kunt hier ook genieten van sushi, burito’s, Argentijnse steak en heerlijke pasta’s. Op de visafslag in de haven koop je nog heel voordelig verse vis voor op de barbecue.

Wat is inbegrepen

> verblijf 7 nachten in een luxe 6-persoonsvilla met privé zwembad | Niet inbegrepe (ter plaatse te voldoen): > Eindschoonmaak > Bedlinnen en handdoeken > Elektriciteitskosten: 125 kWh per week is inclusief. Toeslag bij meerverbruik.


Vanaf €795 per villa per week


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven