Casa Piececito Costa Blanca

Vanaf €850 per villa per week

Vanaf

€850

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT16NOV2

Vertrekdatum: 23/03/2019

Vrijstaand en zeer modern vakantiehuis met privé zwembad aan de Costa Blanca. Een klasse apart… Deze bijzondere casa ligt op een steenworp afstand van het zandstrandje van La Fustera. Het is een heerlijk huis, helemaal van deze tijd met veel lichtinval, mooie details en een fenomenaal uitzicht op zowel de zee als het groen en gebergte van het achterland. Iedereen die in deze fraaie casa is geweest, is bijzonder enthousiast over zijn verblijf.

Op een grondstuk van bijna 900 m2 ligt een klein mediterraan paradijsje; Casa Piececito. Dit vakantiehuis met privé zwembad aan de Costa Blanca is perfect en zonnig gesitueerd op het zuiden/Zuid-Westen. Hoewel Casa Piececito qua interieur helemaal voor elkaar is, zul je voornamelijk rondom het zwembad genieten van de grootsheid van het terrein en de luxe van het buitenleven. Een volledig uitgeruste buitenbar zorgt ervoor dat alles in de Spaanse zon voor handen is om de dag zeer ontspannen en comfortabel door te brengen. Dit mooie vakantiehuis ligt op slechts 2 minuten rijden van Playa La Fustera, een idyllische maanvormige baai met leuk restaurant.

Wat is inbegrepen

> verblijf 7 nachten in een luxe 6-persoonsvilla met privé zwembad | Niet inbegrepen (ter plaatse te voldoen): > Eindschoonmaak > Bedlinnen en handdoeken > Elektriciteitskosten: 125 kWh per week is inclusief. Toeslag bij meerverbruik.


Vanaf €850 per villa per week


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven