Citytrip Barcelona

4 dagen vanaf €599 p.p. inclusief vlucht en transfer

Vanaf

€599

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NZK19JUN2

Vertrekdatum: 13/09/2019

Het Eric Vökel Boutique Apartments Gran Via Suites biedt moderne en ruime appartementen in het hart van Barcelona. De levendige buurt , waarin het ligt, heeft een enorme verscheidenheid aan winkels en authentieke restaurants en bars.

Proef de sfeer van hartje Barcelona en voel je na een drukke dag thuis in een van deze sfeervolle appartementen. Lekker zelf koken in de keuken of heerlijk uiteten bij een van de gezellige restaurantjes in de buurt. Wandel naar Plaza de España of neem om de hoek de metro naar Plaza de Catalunya, de Ramblas, de Sagrada Familia of een van de vele andere beroemde bezienswaardigheden van Barcelona. Na een drukke dag kun je even ontspannen met een drankje in een van de gezellige, nabij gelegen cafés.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Barcelona met Vueling • Privétransfer • Verblijf 3 nachten in tweekamerappartement in het Eric Vökel Boutique Apartments Gran Via Suites op basis van logies


4 dagen vanaf €599 p.p. inclusief vlucht en transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven