Citytrip FC Barcelona

Lang weekend vanaf €434 incl vluchten en voetbaltickets

Vanaf

€434

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT25JAN1

Vertrekdatum: 08/03/2019

Wat dacht je van een weekendje Barcelona? Heerlijk shoppen, slenteren over de Ramblas en tapas eten bij een van de gezellige restaurantjes. Tijdens een citytrip naar het zonnige Barcelona mag natuurlijk een wedstrijd van FC Barcelona in het imposante Camp Nou niet ontbreken. Elke wedstrijd moedigen hier bijna 100.000 supporters hun helden aan. Ga naar de wedstrijd FC Barcelona - Rayo Vallecano die wordt gespeeld in het weekend van 10 maart.

Verblijf in het centraal gelegen Tryp Bacelona Apolo Hotel. Dit comfortabele hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de bruisende stad. Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Dit wordt een weekend om nooit meer te vergeten!

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam - Barcelona met Transavia • Verblijf 3 nachten in Tryp Barcelona Apolo Hotel in een tweepersoonskamer o.b.v. logies


Lang weekend vanaf €434 incl vluchten en voetbaltickets


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven