Citytrip Florence

4 nachten vanaf €449 p.p. inclusief vlucht en transfer

Vanaf

€449

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NZK19JUN3

Vertrekdatum: 04/10/2019

Florence, gelegen in de Italiaanse streek Toscane, is een prachtige locatie voor een Stedentrip. Het Uffizi Apartment ligt in het hartje van deze oude stad waar je door de straten kunt wandelen en paleizen als het ‘Palazzo Vecchio’ en ‘Palazzo Medici-Riccardi’ kunt aanschouwen.

Ook een bezoek aan de enorme dom Santa Maria del Fiore mag niet ontbreken. En dat geldt ook voor de oude brug ‘Ponte Vecchio’ uit 1345 waar verscheidene juweliers zich hebben gevestigd. In deze enorme Italiaanse stad kun je alle kanten op tijdens een weekendje Florence en de honger is zo gestild in een van de restaurants rond het Piazza della Signoria. Proef de ‘couleur locale’ zoals een ‘crostini toscani’ of een prosciutto met meloen; een typisch gerecht dat vroeger op het platteland werd gegeten.

De stad is verrassend compact en alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. En vanuit je appartement zit je op loopafstand van de musea, winkels en restaurant. Wandelend door de smalle straatjes van deze historische binnenstad kom je langs enkele hoogtepunten zoals de werken van Botticelli, Leonardo da Vinco en het Palazzo Vecchio. Smul hierna van echt Italiaans schepijs, terwijl je over de Ponte Vecchio langs de winkels van goudsmeden loopt.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Florence met Vueling • Privétransfer • Verblijf 3 nachten in een tweekamerappartement in Uffizi Apartments op basis van logies


4 nachten vanaf €449 p.p. inclusief vlucht en transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven