Clayoquot Wilderness Resort

Vanaf €4940 p.p.

Vanaf

€4940

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT18JAN2

Vertrekdatum: 15/09/2019

Clayoquot Wilderness Resort ligt ver van de bewoonde wereld, diep weggestopt in een van de weinige overgebleven wildgebieden aan de westkust van Brits-Columbia. Een watervliegtuigje of boot brengt je naar de afgelegen vallei, terug naar de natuur, naar eindeloze rots- en zandstranden en dicht regenwoud vol oeroude bomen waar adelaars, walvissen, beren en poema’s leven.

De safaristijl tenten zijn ingericht met antiek, de maaltijden van lokaal gevangen wilde zalm, sint-jakobsschelpen en producten van de eigen biologische tuin gastronomisch en het serviceniveau is formidabel. Toch zijn het de magnifieke wildlife ervaringen die Clayoquot glamping naar een ongekend niveau tilt. Authentieke luxe!

Wat is inbegrepen

Verblijf 3 nachten in een exclusieve Luxe tenten inclusief hoogwaardige maaltijden, geweldige verzorgde activiteiten en Floatplane transfer vanaf Vancouver


Vanaf €4940 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven