Club Med Magna Marbella, Spanje

8 dagen vanaf €1.990 per volwassene

Genesteld in een groene oase in het zuiden van Andalusië, op slechts een steenworp afstand van de pittoreske stad Marbella, ligt het gloednieuwe Resort Magna Marbella te midden van 14 hectare aan tuinen en terrassen.

Vanuit dit resort heb je zicht op zee, de bergen of de stad. Geniet van een moment van volledige tevredenheid in het zen-zwembad. Beleef plezier met de kids in de waterspeeltuin of probeer Padel Tennis eens. Proef de zonovergoten smaken van de mediterrane keuken. Ga vervolgens op pad om de vele schatten van deze unieke regio te verkennen, waaronder Ronda, Malaga, Córdoba en Granada.

Het Resort Magna Marbella heeft twee afzonderlijke zones: een rustige zone die enkel toegankelijk is voor volwassenen en een zone voor gezinnen met kinderen. Zo kan je op jouw eigen ritme van deze prachtige high-end plek genieten.

Voorwaarden:

Inclusief: • Volpension, lunch en diner zijn inclusief wijn, bier en soda’s • Drankjes en snacks buiten de maaltijd om • Sportlessen en faciliteiten zoals omschreven per resort • Kidsopvang vanaf 4 jaar • Entertainment en shows • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen. • Dit bedrag is gebaseerd op een superior kamer.

8 dagen vanaf €1.990 per volwassene

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.