Club Med Punta Cana

8 dagen vanaf €1.490 p.p.

Een paradijselijke vakantie tussen de kokospalmen, aan de Caribische Zee! Aan een prachtige turquoise lagune in de Dominicaanse Republiek, verwelkomt Club Med Punta Cana stellen en gezinnen voor een vakantie in het paradijs.

Tussen een strand van 600 meter en een prachtige kokospalmentuin, geniet je van premium services in een idyllische omgeving. Het all-inclusive resort Punta Cana ligt op het adembenemende eiland Hispaniola en verwelkomt zowel stellen als gezinnen voor een onvergetelijke vakantie. Geniet van eersteklas services en neem deel aan unieke activiteiten aan een prachtig panoramisch stuk strand.

Ontdek de Zone 5 Tiara, de Exclusive Collection ruimte, waar je je een echte VIP kunt voelen. Ga naar de nieuwe Zen Oasis, een verfijnde exclusieve schuilplaats voor volwassenen, perfect voor momenten van ontspanning tijdens jouw verblijf. Op zoek naar wat spanning? Beleef CREACTIVE; een creatieve speeltuin geïnspireerd op de wereldberoemde acrobatische shows. Vrije tijd, plezier of zon, waar je ook naar verlangd, dit resort zal het zeker hebben!

Voorwaarden:

Inclusief: • Volpension, lunch en diner zijn inclusief wijn, bier en soda’s • Drankjes en snacks buiten de maaltijd om • Sportlessen en faciliteiten zoals omschreven per resort • Kidsopvang vanaf 4 jaar • Entertainment en shows • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en inclusief reserveringskosten van €32, SGR van €5 p.p. en Calamiteitenfonds van €2,50. • Vanafprijs is exclusief vlucht. • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen. • Dit bedrag is gebaseerd op een superior familiekamer.

8 dagen vanaf €1.490 p.p.

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. De genoemde prijs in deze aanbieding is inclusief reserveringskosten van €32, SGR van €5 p.p. en Calamiteitenfonds van €2,50.