Costa del Sol

8 dagen vanaf €527 p.p. incl. vlucht & transfer

Vanaf

€527

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT26JUL3

Vertrekdatum: 29/08/2019

De naam zegt het eigenlijk al: kust van de zon. Er staat altijd een verkoelende zeewind en de temperaturen zijn er bijzonder aangenaam. Afrika ligt zo dichtbij dat je de kust bij helder weer ziet liggen. Brede zandstranden, gezellige barretjes, legio watersporten en vele prachtige golfbanen typeren deze Spaanse kustlijn. Naast zon, zee en strand biedt deze Andalusische costa tevens een verrassend en afwisselend achterland. Kleine schilderachtige dorpjes naast grote steden als Granada, Sevilla, Córdoba en Málaga. Stuk voor stuk interessant en elk met een eigen karakter.

Aan de Costa del Sol vind je Nerja, een levendige badplaats met verschillende mooie stranden. Ondanks de vele toeristen heeft Nerja, met zijn witte laagbouw, smalle straatjes, kleine pleintjes en vele tapas bars, nog steeds een typische Spaanse uitstraling. Nerja staat bekend om zijn 'Balkon van Europa', dit is een plateau gelegen hoog boven de grillige, rotsachtige kust. Vanaf hier heeft men een schitterend uitzicht over de kustlijn en de bergen in de verte. Net even buiten het gezellige centrum van Nerja en aan het strand ligt hotel Perla Marina, dat garant staat voor een fijne vakantie.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Malaga met Vueling/TUI fly inclusief 20 kg ruimbagage • Transfer • Verblijf 7 nachten in een tweepersoonskamer in hotel Perla Marina op basis van logies ontbijt


8 dagen vanaf €527 p.p. incl. vlucht & transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven