Cruise Scandinavië

Cruise 15 dagen Scandinavië vanaf €7.800 p.p.

Ga op ontdekking naar de Schotse eilanden, Deense steden en IJslandse fjorden. Deze bijzondere werelden komen samen om een uitgebreide reis van extravagante proporties te creëren. Cruise naar onder andere de Faroer Eilanden!

Tijdens de reis ervaar je de mysterieuze Orkneys, waar prehistorische nederzettingen zich herbergen. Buitenaards IJsland komt in beeld met blauwe thermische lagunes tegen zwarte lavasteenlandschappen. Je vaart daarna ten zuiden van de poolcirkel op weg naar Skagen, genesteld op het noordelijkste puntje van het vasteland van Europa en bekend om zijn ongebruikelijke zandstranden.

Alle reizen zijn inclusief high speed unlimited Wi-Fi, toegang tot 18 verfijnde eet- en drinkgelegenheden, waaronder zes restaurants, vijf lounges en in-suite dining, ongelimiteerde drankjes, heerlijke wijnen, premium sterke dranken, een welkomstfleschampagne, fooien aan boord en meer.*

*Exclusieve vergoeding geldt voor twee locaties

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds. • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen.

Cruise 15 dagen Scandinavië vanaf €7.800 p.p.

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.