Culinair eilandleven in eigen land

2 nachten Texel vanaf €569,- per persoon

Vanaf

€569

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLT14OKTNL

Vertrekdatum: 06/11/2020

Beleef een culinair eilandleven in eigen land en laat je verrassen door Hotel Bij Jef op Texel! Bij Jef en Nadine op Texel eet je niet alleen uitstekend, je wordt ook uitgerust wakker. Het moderne design sluit naadloos aan op het verrassende en eigenzinnige karakter van het restaurant. De creatieve gastronomie van Jef heeft een klassieke basis en is beloond met een Michelinster. Voor de frisse en elegante gerechten maakt Jef veel gebruik van lokale kwaliteitsproducten. Nadine schenkt met gulle hand de gevarieerde wijnen voor je in. Alle suites, elk met een unieke inrichting, zijn voorzien van dubbele regendouches en boxspringbedden met de beroemde Texelse dekbedden van lokale lamswol. De suites kijken uit op de groene weilanden van het eiland.

Nu inclusief:
• Welkom met Champage & tapas de luxe
• 1x 5 gangen diner
• 1x 7 gangen diner
• 2 x overnachting met verblijf in een junior suite
• 2x ontbijt

Wat is inbegrepen

• Verblijf 2 nachten in een junior suite incl. 2x ontbijt, welkom met champagne en tapas de luxe, 1x 5-gangen diner en 1x 7-gangen diner • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


2 nachten Texel vanaf €569,- per persoon


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven