Curaçao Marriott Beach Resort

7 nachten Curaçao vanaf €866 p.p.

Vanaf

€866

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLT1-NOV10

Vertrekdatum: 07/12/2020

Curaçao is een warm en gezellig thuis weg van huis. Het hele jaar door kun je genieten van het aangename klimaat en de stralende zon. De passaatwind zorgt voor een aangenaam briesje. Het is hét eiland als je op zoek bent naar hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. En we mogen nog naar dit heerlijke eiland toe deze winter! 


Na een grondige renovatie en een oogstrelende restyling biedt het luxe Marriott Beach Resort nu alles wat je zoekt! Met diverse restaurants en lounges, een gym, een kinderclub, een adult only pool, privéstrand, mooie kamers en suites, wil je hier nooit meer weg. En dat allemaal op korte afstand van Willemstad en de luchthaven. 

Vlieg met TUI fly naar dit het heerlijke Curaçao voor een vakantie van 7 nachten.


Wat is inbegrepen

• Verblijf 7 nachten in een 2-persoonskamer Run of house kingsize bed op basis van logies • Retourvlucht Amsterdam – Curaçao met TUI fly op basis van Economy Class • Excl. boekingskosten en calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


7 nachten Curaçao vanaf €866 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven