De schatten van de Caribische Zee

Cruise 10 dagen Caribische Zee vanaf €3.050 p.p.

Deze reis toont de schoonheid van Moeder Natuur boven en onder het oppervlak van de Caribische Zee. Je begint op Barbados, een eiland met wonderen! Vliegende vissen, groene apen, ondergrondse watervallen en ga zo maar door.

Niet te vergeten de torenhoge banyanbomen met ruige luchtwortels die de inspiratie vormden voor de naam van het eiland, de "bearded ones". Je gaat door naar Sunday Island, waar het hele jaar door potvissen in het water zwemmen en oeroude regenwouden te bewonderen zijn. Omring je met azuurblauw water en rust op Bonaire, dat wordt beschouwd als de hoofdstad voor kustduiken en de geboorteplaats van het windsurfen. Dan is het tijd voor Willemstad, een UNESCO-juweel, met felgekleurde Nederlandse gebouwen met puntgevels die op een tropisch Amsterdam lijken.

Alle reizen zijn inclusief high speed unlimited Wi-Fi, toegang tot 18 verfijnde eet- en drinkgelegenheden, waaronder zes restaurants, vijf lounges en in-suite dining, ongelimiteerde drankjes, heerlijke wijnen, premium sterke dranken, een welkomstfleschampagne, fooien aan boord en meer.*

*Exclusieve vergoeding geldt voor twee locaties

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen.

Cruise 10 dagen Caribische Zee vanaf €3.050 p.p.

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.