Disneyland® Paris

Vanaf €165 p.p.

Vanaf

€165

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT29MAR

Vertrekdatum: 04/11/2019

Magie is het verschil en die magie vind je in alles in Disneyland® Paris; de Disney® Hotels, de exclusieve services en nog véél meer. Met het verblijf in één van de unieke gethematiseerde Disney Hotels en Nature Resorts profiteer je elke dag van vele voordelen. Zo krijg je exclusieve toegang tot delen van de Disney® Parken vóór de officiële openingstijd waarbij je Mickey en zijn vrienden kunt ontmoeten en toegang krijgt tot een aantal attracties voordat de andere bezoekers naar binnen gaan. Bovendien zijn de Disney Hotels op loopafstand van de Disney Parken of reis je gratis met de pendelbus*. Ook kun je de Disney Figuren voor een onvergetelijke knuffel ontmoeten in je Disney® Hotel*. Tevens kun je de auto gratis parkeren op de parkeerplaats tijdens jouw verblijf.

*Met uitzondering van Disney’s Davy Crockett Ranch en Villages Nature® Paris. Shuttlebus tegen betaling aanwezig bij Villages Nature Paris

Fantastische momenten in elk seizoen.
Het hele jaar door is er altijd een speciaal seizoen of evenement om je aangenaam te verrassen. Feest mee met de vrolijke, angstaanjagende of buitenaardse seizoenen en evenementen zoals alleen Disney je die kan bieden, met heel veel magie!

Alle superhelden verzamelen voor het Marvel Superhelden Seizoen van 23 maart t/m 26 juni.
Sluit je aan bij de Marvel Superhelden en zet je in om het universum te redden tijdens het Marvel Superhelden Seizoen. Geef snel gehoor aan hun oproep en kom naar het Walt Disney Studios® Park, van 23 maart t/m 16 juni 2019.

Dit is je kans om schouder aan schouder met Spider-Man, Iron Man, Captain America en – voor het eerst in Disneyland Paris – Groot en Captain Marvel een spectaculair interactief avontuur te beleven dat je nooit zult vergeten.

Nieuw: The Lion King & Jungle Festival van 30 juni t/m 22 september 2019. Hou je van vrolijke avonturen?
Kom dan gauw brullen van plezier tijdens The Lion King & Jungle Festival, het nieuwe swingende seizoen in Disneyland® Paris van 30 juni t/m 22 september 2019.

Voel de warme beat van de Pride Lands en dans mee op het swingende ritme van de jungle. De gloednieuwe shows en interactieve belevenissen geven een verrassende swing aan de beroemde verhalen van The Lion King en The Jungle Book. Ook Timon en Pumbaa, Baloe en Koning Lowietje zijn aanwezig en willen je graag ontmoeten om je dag nog leuker te maken! Hakuna Matata!

Disney’s Halloween Festival, oktober 2019
Ontmoet de Disney schurken en geniet van de heerlijk herfstsfeer en oogverblindende decoraties tijdens een griezelig leuk feestje Disney’s Halloween Festival, oktober 2019.

Wat is inbegrepen

> Verblijf 1 nacht in een Cars standaard kamer in Disney’s Hotel Santa Fe gebaseerd op 2 volwassenen > 2 dagen Onbeperkt toegang tot beide Disney Parken > €200 zakgeld te gebruiken in de winkels en restaurants van de Disney Parken en World of Disney in Disney Village® > Alle attracties en shows > Extra Magic Time > Ontmoetingen met Disney Figuren > Gratis parkeren bij Disney’s Hotel Santa Fe > Gratis Wifi in je hotel


Vanaf €165 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven