Door Spanje met de camper

1 week camperhuur vanaf €875

Vanaf

€875

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT19APR4

Vertrekdatum: 30/06/2019

Spanje is een prachtig land om te ontdekken per camper. Er zijn vele routes van één tot zes weken die je in je eigen ritme langs alle architectonische, culturele, natuurlijke en culinaire hoogtepunten van Spanje brengen.

Kom dus genieten van een land dat nog maar weinigen echt goed kennen. Huur nog dit voorjaar een camper vanuit Barcelona voor een rondreis door Spanje!

Wat is inbegrepen

• 1 week camperhuur • Ophaal- en inleverlocatie: Barcelona


1 week camperhuur vanaf €875


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven