Dreams Las Mareas Costa Rica

Vanaf €183 p.p. per nacht o.b.v. all-inclusive

Vanaf

€183

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT15FEB6

Vertrekdatum: 28/06/2019

Dreams Las Mareas Costa Rica is een levendig vakantieoort waar je kunt ontsnappen op een ideale locatie. Gelegen aan een uitgestrekt palmenstrand en omgeven door weelderige groene bergen en oerwouden.

Hier kunnen gasten van alle leeftijden genieten van een actieve vakantie met watersporten, landactiviteiten en zwembaden. Beleef 's avonds live entertainment, bars en lounges en nog veel meer. De all-inclusive ervaring met Unlimited-Luxury® zorgt ervoor dat bijna alles is inbegrepen.

Ontdek de internationale reeks specialiteitenrestaurants waar je nooit hoeft te reserveren. Kies uit een van de acht eetgelegenheden, waaronder vijf à-la-carterestaurants, een buffet, een grill en een café. Of geniet van een romantisch diner in je suite of op een van de romantische plekken.

Wat is inbegrepen

Verblijf in hotel Dreams Las Mareas Costa Rica in een tweepersoonskamer o.b.v. all-inclusive


Vanaf €183 p.p. per nacht o.b.v. all-inclusive


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven