Drie weken naar West-Canada

22 dagen vanaf €1489 p.p. o.b.v. 4 personen

West-Canada staat bovenaan menig reisbucketlist. De sprookjesachtige natuur spreekt tot de verbeelding van liefhebbers van ‘The Great Outdoors’. Wil jij ontwaken middenin de natuur? Oog in oog staan met (grizzly)beren, walvissen, wolven en herten? Dan is een campervakantie door West-Canada perfect voor jou.

Stap aan boord van je Air Canada toestel en ontspan: deze airline werd de afgelopen vier jaar door de lezers van Global Traveler uitgeroepen tot beste vliegtuigmaatschappij van Noord-Amerika. Na een nacht in een hotel bij de luchthaven van Vancouver is het tijd om je huis op wielen op te halen. Het westen van Canada ligt voor je open!

Op jouw uitgestippelde route liggen de meest spectaculaire natuurparken van West-Canada. Breng in je eigen tempo een bezoek aan Wells Gray Provincial Park, Manning Provincial Park, Yoho National Park, Kootenay National Park en Banff National Park. Daar wandel je langs Lake Louise, waarna je over de adembenemende Icefields Parkway richting Jasper National Park rijdt. Onderweg word je getrakteerd op blauwe meren, watervallen en gletsjers. Laat je tot je knieën wegzakken in de eeuwige sneeuw op Whistlers Mountain of ga op zoek naar de 'Big 5 van Canada': in Jasper leven wolven, wapiti, herten, elanden en beren!

Letterlijk een highlight in Jasper: de lucht! De hemel boven Jasper National Park is de op één na donkerste ter wereld. Als ‘Dark Sky Preserve’ minimaliseert Jasper lichtvervuiling, waardoor je ’s avonds en ’s nachts geniet van een heldere sterrenhemel. Als dat niet romantisch is! Met wie kampeer jij in 2023 onder de sterren?

Voorwaarden:

Inclusief: • Vliegreis • Camperhuur • Omschreven hotelovernachting(en) • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. 4 personen) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van (prijs)wijzigingen.

22 dagen vanaf €1489 p.p. o.b.v. 4 personen

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.