Een oase van comfort op Tenerife

8 dagen vanaf €2818 p.p. incl. vlucht + transfer

Vanaf

€2818

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT2AUG2

Vertrekdatum: 13/09/2019

Stel je een oase van rust voor met aan de linkerkant spectaculaire uitzichten op de bergen, het donkerblauwste water van de Atlantische Oceaan aan de rechterkant en het smaragdgroen van de golfbanen recht voor je: stel je de prachtige details en onberispelijke service voor…

Gelegen in het weelderige zuiden van Tenerifevind je het Royal Garden Villas & Spa. Een gevoel van mysterie wacht op je als je door de Indiase deuropening naar het terrein loopt waar je je op een ander continent waant. Elke villa is individueel ingericht met zorgvuldig uitgekozen voorwerpen van over de hele wereld en biedt je eigen persoonlijke villa met een ongeëvenaarde weelde die je nergens anders op de Canarische Eilanden aantreft.

Een luxueuze spa, rustgevende fonteinen, doorgangen gevuld met geurige bloemen en een gastronomisch restaurant verzekeren je van een heerlijke vakantie.

Tenerife is het paradijs van golfers en biedt 9 golfbanen aan, allen binnen reisafstand vanaf het hotel. Natuurliefhebbers en wandelaars genieten van prachtige excursies in de talrijke natuurreservaten en nationale parken: adembenemende landschappen zoals het El Teide nationaal park met kabelbaan, het rurale park van Anaga, het pittoreske dorpje Masca, de Cueva del Viento, een geweldige ondergrondse lavabuis of de indrukwekkende gigantische kliffen genaamd Acantilados de los Gigantes, slechts 30 minuten rijden vanaf het hotel.

Geniet ook van allerlei soorten wateractiviteiten zoals jetskiën, kajakken, privé bootexcursies en het spotten van walvissen en dolfijnen.

Blauwe luchten: Bekijk de buitengewone variëteit aan landschappen van Tenerife vanuit de lucht met een VIP-helikoptervlucht. Scheer langs de goudgerande kust, zweef over weelderige dennenbossen, vlieg hoog boven de dorpjes en draai rond de vulkanen en de prachtige berg Teide. Kijk 's nachts naar boven en bewonder één van de helderste nachtelijke hemels ter wereld.

Blauwe oceanen: zeil tussen de walvissen en dolfijnen die de wateren rond Tenerife bevolken, snorkel in verborgen baaien en ontdek een verbazingwekkend scala aan onderwaterleven onder de golven tijdens een duikexpeditie.

In het groen: speel een rondje golf op één van de acht fantastische banen van het eiland (waarvan één hier op een steenworp afstand), of volg de landelijke paden en ontdek de unieke schoonheid van verborgen plaatsjes zoals Masca, de maanlandschappen van Nationaal Park Teide en de weelderige paden van het Anaga-gebergte.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Amsterdam – Tenerife met Transavia • Privétransfer • Verblijf 7 nachten in een Majestic Villa in Royal Garden Villas & Spa op basis van logies-ontbijt


8 dagen vanaf €2818 p.p. incl. vlucht + transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven