Een ware droomplek op Tenerife

8 dagen vanaf €1497 p.p. incl. vlucht & transfer

Vanaf

€1497

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT2AUG3

Vertrekdatum: 11/10/2019

Ontworpen als een groot paleis met paviljoenen, torens en tuinen, volgt het RedLevel Gran Meliá Palacio de Isora de contouren van de kustlijn. Dit juweeltje is gelegen in een prachtige groene omgeving en biedt een geweldig uitzicht over de majestueuze vulkaan de Teide en de Atlantische Oceaan. Het zal je hier zeker aan niets ontbreken vanwege het grote culinaire aanbod, de vele faciliteiten en de rust.

Een van de hoogtepunten van het resort is de grote lagunevormige infinitypool. Verder zijn er een familie-, een ‘adults only’- en een kinderzwembad en een apart peuterbad. Ook op sportief gebied is er genoeg te doen, zoals tennis, boogschieten, aerobics, fitness, waterspellen, squash en op het strand diverse watersporten. Tevens is er een golfsimulator in het hotel aanwezig. ‘s Avonds speelt het leven zich af rond het centraal gelegen koloniale plein van het resort, met rondom restaurants, winkels en bars. Er worden vele activiteiten georganiseerd zoals kooklessen en wijnproeverijen. Voor de kinderen is er een Miniclub en Teenagers-club met veel spelletjes en entertainment.

In het moderne Spa Centre vind je een binnenzwembad met jacuzzi, hydromassagebedden, sauna, Turks bad, ontspanningsruimte, kapper, fitnesscenter en healthclub. Hier kun je terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen en massages.

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Eindhoven – Tenerife met Transavia • Privétransfer • Verblijf 7 nachten in een tweepersoonskamer in het RedLevel Gran Meliá Palacio de Isora op basis van logies


8 dagen vanaf €1497 p.p. incl. vlucht & transfer


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven