FC Barcelona

Citytrip Barcelona incl. VIP kaartjes FC Barcelona p.p.

Vanaf

€563

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NLWLT8NOV3

Vertrekdatum: 14/02/2020

Een bezoek aan de stad Barcelona en de plaatselijke FC is altijd een goed idee. Struinen over de Ramblas, bewonder al het moois van Gaudi en breng een bezoek Camp Nou. Maak je bezoek extra speciaal en beleef FC Barcelona als ViP! In Camp Nou staan er heerlijke tapas voor je klaar die je wegspoelt met een lekkere cava om daarna Frenkie & Messi aan te moedigen naar een nieuwe overwinning.

Vlieg met Transavia van Amsterdam naar Barcelona en verblijf drie nachten in het hippe Eric Vökel Boutique Apartments Sagrada Familia Suites. Dit prachtige modernistische gebouw uit de beginjaren van de 20e eeuw bevindt zich op de Avinguda Gaudí, op nauwelijks 200 meter van de Sagrada Família.

Het gebouw beschikt over ruime appartementen, alle gerenoveerd door de hand van Eric Vökel. Het is gelegen in de wijk Eixample in Barcelona, met vele winkels voor iedereen en tientallen terrassen waar u kunt lunchen of dineren, en is met de hele stad verbonden dankzij het metrostation om de hoek. Het is zonder enige twijfel een unieke optie om deze ongelooflijke stad te bezoeken.

Wat is inbegrepen

Vlucht Amsterdam-Barcelona met Transavia, 3 nachten in Eric Vökel Boutique Apartments Sagrada Familia in een 2 pax penthouse 1 bedroom gebaseerd op 2 personen, een retour snelle shuttle en een ticket voor FC Barcelona - Levante op 16 februari (VIP tickets korte zijde 1e rij van de 2e ring inclusief welkom in de Berlin Lounge met cava & tapas).


Citytrip Barcelona incl. VIP kaartjes FC Barcelona p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kun je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven