Family & Friends Hotel Poseidon Village

8 dagen vanaf €633 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€633

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NEJS18DEC3

Vertrekdatum: 20/05/2019

Dit ruim opgezette vakantiecomplex ligt in een rustige natuurlijke omgeving op één van de schiereilanden van Halkidiki in Griekenland. Rondom het hotel is er vrijwel geen verder bebouwing, dus rust is gegarandeerd. Naar het dichtstbijzijnde dorp Neo Marmaras is het ca. 11 km (hotelbusje rijdt 3x per dag tegen betaling).

Het hotel is in de winter van 2017/2018 volledig gerenoveerd en beschikt over zowel tweepersoonskamers als familiekamers voor tot maximaal 5 personen. Ook zijn er ruime juniorsuites te vinden. De kamers zijn verdeeld over het hoofdgebouw en bijgebouwen met 2 etages. Middelpunt is het grote zoetwaterzwembad met geïntegreerd kinderbadje, zonneterrassen, ligbedden en parasols aan het zwembad en strand, badhanddoeken tegen borg en betaling, verder een poolbar. Lobby met receptie, tv-hoek, restaurant met groot overdekt terras, theaterpodium.
Kinderen komen hier niets te kort met een uitgebreid animatieprogramma met onder andere speurtochten, sportwedstrijden en shows, maar ook een speciaal kinderbuffet in het restaurant tijdens de maaltijden.
Voor volwassenen zijn er ook voldoende ontspanningsmogelijkheden in de vorm van sport (toernooien) en ontspanning (shows/musicals).

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht vanaf Düsseldorf- Chalkidiki • Bustransfer • Verblijf 7 nachten in een tweepersoonskamer in Family & Friends Hotel Poseidon Village op basis van all inclusive


8 dagen vanaf €633 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven