Fata Morgana in Marokko

10 dagen vanaf €999 p.p.

Vanaf

€999

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NHT3SEP3

Vertrekdatum: 16/10/2019

De Sahara, het Atlasgebergte, de koningsstad Marrakech en de stranden van Agadir zijn de bouwstenen voor een mooie gezinsrondreis. In het roodgekleurde en levendige Marrakech maak je kennis met oosterse sferen. Via kashba’s, vruchtbare valleien en oases betreed je het Atlasgebergte.

Jullie overnachten midden in de Sahara in een bedoeïenenkamp en genieten bij een kampvuur van de prachtige sterrenhemel. In Aït Ben Haddou betreden jullie het decor van vele films en series. Spoel het woestijnzand van je af in de gezellige familiebadplaats Agadir met zijn levendige boulevard en uitgestrekte stranden.

Comfortabele hotels en unieke overnachtingen
Jullie overnachten in comfortabele hotels, waar mogelijk met zwembad, dat is wel zo fijn na een dag reizen. Daarnaast verblijven jullie in de Sahara in een authentiek bedoeïenenkamp. Het allermooiste aan deze overnachting is de oneindige stilte en prachtige sterrenhemel. Stond de tijd maar stil.

Breed aanbod excursies inclusief
Tijdens deze reis is het merendeel van de excursies inclusief. Zo stap je op de rug van een kameel voor een tocht door de woestijn en maak je enkele interessante stadstours.

Ook bezoeken jullie de prachtige kashba van Aït Ben Haddou, die je misschien wel herkent uit films als The Mummy, Dunya en Desie in Marokko, The Living Daylights en de serie Game of Thrones.

De reisleiders kennen Marokko door en door
Zij kennen Marokko op hun duimpje, dus wanneer je op zoek bent naar een lekker restaurant of leuke ideeën om een vrije dag te besteden, dan ben je bij onze reisleiders aan het goede adres!

Wat is inbegrepen

• Retourvluchten met Transavia Amsterdam - Marrakech • 20 kg ruimbagage • Rondreis per comfortabele airconditioned bus (afmeting is afhankelijk van groepsgrootte) • Zes overnachtingen in goede middenklassehotels • Een overnachting in bedoeïenen tentenkamp in de Sahara • Verzorging op basis van halfpension • Per kameel naar het tentenkamp in de duinen • Nederlandssprekende reisleiding van dag 1 t/m 8 • Entreegelden en Excusies volgens programma


10 dagen vanaf €999 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven