Formule 1 experience

Vanaf €139

Vanaf

€139

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code WLTapril54

Vertrekdatum: 01/09/2022

Ontdek de charmes van de extreme racesport! De Formule 1 is een wereldsport en wordt steeds populairder. Het race gevecht tussen Red Bull en Ferrari heeft nóg meer supporters op het idee gebracht om een race te bezoeken.

Even een kleine terugblik…

De vraag of F1 2021 een geweldig seizoen was? Jazeker! Op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, 12 december 2021, werd er gestreden om het wereldkampioenschap. Uiteindelijk wist Max Verstappen deze titel te pakken. We kijken terug op een fantastisch, spannend, en bovenal bijzonder seizoen. Een aantal Grands Prix werden afgelast of verschoven, maar we konden alsnog genieten van 22 schitterende races. In 2022 staan er 23 Grands Prix op de agenda, een recordaantal! De tickets gaan razendsnel, dus boek je F1 Experience gauw!

Waarom F1?

De circuits zijn gelegen in de meest prachtige steden van de wereld. Jouw dag of weekend op het circuit is daarom perfect te combineren met een stedentrip. Om de hoek heb je - volgens vele coureurs - het mooiste circuit van de wereld: Spa-Francorchamps, België. Dit schitterende circuit moet je als échte Formule 1 fan op je bucketlist hebben staan. Met een aantal vernieuwingen, zoals de infrastructuur en ‘de busstop’, is de baan nog altijd een authentiek en historisch racecircuit dat de natuurlijke hellingen van het landschap volgt. Uniek en adembenemend!

Naast dat je een adrenaline kick voelt wanneer de coureurs langs racen, is rondom het circuit van alles te doen. Kijk bijvoorbeeld naar Silverstone in Engeland. Dat is een waanzinnig terrein, het lijkt het alsof je op een festival bent - je kijkt je ogen uit!

Vraag je Travel Counsellor om een reis inclusief wedstrijd samen te stellen.

Wat is inbegrepen

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • Vanafprijs is enkel voor een ticket naar de wedstrijd. Vraag je Travel Counsellor om een complete reis voor je samen te stellen. • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.


Vanaf €139


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven