Golfen in de Ardennen

Midweek vanaf €349 p.p.

Vanaf

€349

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT5JUL1

Vertrekdatum: 22/07/2019

Midden in de Belgische Ardennen aan de rivier de Ourthe ligt Durbuy. De van oorsprong middeleeuwse stad is een van de toeristische trekpleisters van de Ardennen. Natuurliefhebbers die niet te ver willen reizen moeten in deze regio zijn. Lekker wandelen en fietsen door de groene heuvels of kajakken op één van de prachtige rivieren. Golfen doe je in Durbuy op de uitdagende golfbaan Five Nations.

Bij de golfbaan vind je het Five Nations Hotel. Dit hotel is gevestigd in een oude boerenhoeve uit 1740. De hoeve is getransformeerd tot een sfeervol golfhotel waar moderne en authentieke elementen perfect samensmelten. Vanaf het terras heb je prachtig uitzicht op de golfbaan die door het heuvelachtige landschap slingert.

De kamers zijn modern met een golfers detail. Het diner vindt plaats in het intieme en smaakvol ingerichte restaurant. Een heerlijke golfbestemming waar je beslist het 'joie de vivre' gevoel zult ervaren.

Wat is inbegrepen

• Verblijf 4 nachten in een superior tweepersoonskamer in het Five Nations Hotel o.b.v logies


Midweek vanaf €349 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt je nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven