Indrukwekkende rondreis West-Canada

3 weken vanaf €9.999 p.p.

Vanaf

€9999

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code NWLT18JAN1

Vertrekdatum: 15/09/2019

De reis begint in Banff, één van de oudste nationale parken van Canada. Een bijzondere plek, omgeven door de majestueuze bergen van de Rocky Mountains, gletsjers en kristalheldere bergmeren als Lake Minnewanka. Maak een boottocht over Lake Minnewanka of bezoek Yoho National Park en de Johnstone Canyon. Hier kun je wandelen, heli-hiken, paardrijden en raften.

De Icefields Parkway brengt je naar Jasper via het helderblauwe meer Lake Louise, gelegen in een schitterende omgeving met ruige bergen met besneeuwde toppen. Het berglandschap verdwijnt langzaam als je met de Rocky Mountaineer dwars door de bergen richting de kust naar Vancouver rijdt. Op Vancouver Island domineren bossen en regenwoud, met langs de kust prachtige stranden. Ook hier wacht de omgeving op je om ontdekt te worden, zowel aan land als op het water. Spot walvissen, zwarte beren, zeeleeuwen en otters vanaf het water van de Clayoquot Sound's UNESCO Biosphere Reserve. Of maak een wandeling door het prachtige Pacific Rim National Park.
Een van de laatste overnachtingen is in een bijzondere bear lodge. Alles staat hier in het teken van begeleide tochten op zoek naar grizzlyberen. Een schitterende plek om uw rondreis af te sluiten.

DAGOVERZICHT
DAG 1: Aankomst Calgary – ophalen huurauto- rijden naar Banff
DAG 2: Met Banff Gondola naar Sulphur Mountain om te wandelen
DAG 3: Dag ter vrije besteding
DAG 4: Banff - Lake Louise
DAG 5: Lake Louise – Jasper, via Icefields Parkway
DAG 6: Privé Eco Tour - met een gids de bergen in op zoek naar wildlife
DAG 7: Rijden naar het treinstation. Met Rocky Mountaineer naar Kamloops. Overnachting Kamloops
DAG 8: Per Rocky Mountaineer naar Vancouver. Bij aankomst transfer naar je hotel
DAG 9: Verkenningstour Vancouver met gids naar Yaletown, West End, Stanley Park en Chinatown
DAG 10: Dagtocht naar Whistler
DAG 11: Ophalen huurauto op en rijden naar de haven Horseshoe Bay. Ferry-overtocht van Horseshoe Bay – Departure Bay (Vancouver Island). Rijden naar Tofino
DAG 12: Boottocht per zodiac naar Clayoquot Sound
DAG 13: Privé natuurwandeling met gids door het Pacific Rim National Park
DAG 14: Tofino - Victoria
DAG 15: Victoria: Whale watch-excursie per zodiac
DAG 16: Victoria: Dag ter vrije besteding
DAG 17: Victoria - Campbell River
DAG 18: Campbell River - Port Hardy. Naar Bear lodge
DAG 19-20: Op bearwatch met een bioloog als gids, maak wandelingen of boottochten
DAG 21: Vlucht Bear Lodge - Port Hardy
DAG 22: Rijden naar de ferryhaven van Nanaimo. Overtocht van Departure Bay naar Horseshoe Bay, aansluitend rijden naar Vancouver – inleveren huurauto - retourvlucht vanuit Vancouver

Wat is inbegrepen

Landarrangement volgens dagprogramma, exclusef internationale vluchten)


3 weken vanaf €9.999 p.p.


Voorwaarden

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.


Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.


Terug Naar Boven