Inside Passage cruise Vancouver

Cruise 7 nachten Inside Passage vanaf €1.684 p.p.

Persoonlijke verzorging, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij en de sfeer van vervlogen tijden, maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Daarom juist nu een cruise met Holland America Line naar Alaska!

Al sinds 1947 laat Holland America Line haar gasten de wonderen van Alaska zien – zelfs nog voor dit een officiële Amerikaanse staat was. De ervaring, expertise én kennis is ongeëvenaard: zo zie en ervaar je het authentieke en woeste Alaska van je dromen. De rederij heeft het grootste aanbod aan cruises naar Glacier Bay National Park & Preserve.

Boek voor 28 februari 2023 een 7 nachten Inside Passage cruise en ontvang het volgende inclusief:

• Have it ALL pakket: signature drankenpakket, WIFI pakket, $100 p.p. excursietegoed en eén specialiteitendiner

• Tot € 1.000,- korting op vluchten geboekt via Holland America Line

7 Nachten Inside Passage cruiseRondreis Vancouver

Schip: Koningsdam, Nieuw Amsterdam, Noordam en Volendam

2 vertrekken per week tussen april en september 2023

Top tip: een Alaska cruise is perfect te combineren met een mooie reis over land in Canada of de Verenigde Staten. Vraag je Travel Counsellor naar de mogelijkheden.

Voorwaarden:

Inclusief: • Vanafprijs is per persoon (o.b.v. dubbele bezetting) en exclusief reserveringskosten en Calamiteitenfonds • De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode. • Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. • Exacte havens kunnen per datum verschillen. • Have it ALL + Air Credit aanbiedingen eindigen op 28 februari 2023. • Op de datum van deze aanbieding (7 mei 2023) vaar je met het schip Noordam

Cruise 7 nachten Inside Passage vanaf €1.684 p.p.

Wat is inbegrepen

Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Nederland BV. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de ANVR Reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden van toepassing op door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. De ANVR Reisvoorwaarden kunt u nalezen op www.anvr.nl. Op alle overige onderdelen van deze aanbiedingen zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. Het gehele aanbod valt onder de garantieregeling van de SGR, met uitzondering van losse tickets en aanbiedingen bij buitenlandse ondernemingen/leveranciers.

Het aanbod en de prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking worden reserveringskosten en Calamiteitenfonds (indien van toepassing) gerekend.